The biennial conference of the Faculty of Welfare and Health Sciences on the topic: "Academia, social involvement and social impact in times of war"

ביום רביעי בשבוע שעבר התקיים הכנס הדו שנתי של הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות בנושא: "אקדמיה, מעורבות חברתית ואימפקט חברתי בימי מלחמה" בהובלת ד"ר חני נוימן, מבית הספר לעבודה סוציאלית, ד"ר מאיה פלד-רז, מבית הספר לבריאות הציבור, ופרופ' נעמי שרויאר מהחוג לריפוי בעיסוק.

מעל 400 אנשי סגל, סטודנטים ואורחים הגיעו לכנס שנפתח בברכה מצולמת של אשת נשיא המדינה.

המשתתפים זכו לצפות בפאנל מעורר השראה, הרצאות טד מעולות של חברי סגל שסיפרו על פרויקטים של מעורבות ותרומה חברתית אותם קידמו מאז תחילת המלחמה ושולחנות עגולים מרתקים בהם הציגו חברי הסגל הפקולטה את מעורבותם החברתית בשדה ועסקו בשאלה כיצד לקדם שיתופי פעולה אקדמיה-קהילה.

הצגות אלו שקפו את המגוון הרחב של דרכים בהן סגל הפקולטה תורמים לחברה - סיוע בהתמודדות עם מצבי לחץ וטראומה ברמת הפרט והקהילה, פיתוח וייעוץ למדיניות ותוכניות התערבות מבוססות ראיות, תמיכה מקצועית לצוותים בשטח ולמקבלי החלטות, קידום שיח ציבורי מושכל ומאוזן בנושאים חברתיים בוערים, יישום ידע אקדמי בפרויקטים קהילתיים ויוזמות חברתיות.

בכנס חולקו פרסים לחברי סגל מצטיינים במעורבות חברתית ובמחקר. ד"ר יובל נוב הפליא לנגן עם ד"ר טל פדר.

את הכנס ליוותה תערוכה נפלאה בנושא: "קידום בריאות ורווחה במלחמה: עדות פקולטטית", שהציגה באמצעות סרטונים ותוצרים אומנותיים מספר מהפרויקטים החברתיים בהם מעורבים חברי הסגל בפקולטה.

לצפייה בתמונות נוספות מהכנס לחצו כאן (בחלון חדש)

היה מרתק ומעשיר.

להתראות בכנס השנתי בשנה הבאה...