כריכת החוברתשמחים לשתף עימכן/ם פרסום המכיל סקירה של פעילויות הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות בתחום קידום ערכי הקיימות, ה- SDGs, לשנת 2023.

קישור לצפייה און ליין (בחלון חדש)

כפי שניתן לראות בחוברת עצמה – הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, באמצעות הסגל המגוון  והעשיר שלה – שקועה באופן עמוק ומשמעותי, בקידום חזון האוניברסיטה, ומערך עשיר של פעילויות מחקריות, מדעיות, וחברתית, המקדמות בצורה מקיפה את כמעט כל היעדים ברי-קיימא המוכרים על ידי האו"ם.

ברצוננו להודות לפרופ' עפר ארזי, ראש מערך החדשנות והקיימות, על התמיכה ושיתוף הפעולה שלו; לפרופ' דניאל שפרלינג מהחוג לסיעוד שערך את החוברת, ריכז את החומרים, ובעצם דאג ליצירה; ולגב' ליאת דובדבני, האחראית על תחום העיצוב בפקולטה.

באיחולים להמשך קידום פעילות הקיימות באוניברסיטה – בכלל, ובפקולטה – בפרט.