התערוכה “מרי – דיוקן של מנהיגות בישראל” – תוצר של פרויקט מחקר משותף של ד”ר שלי אינגדאו ושותפים

שיתוף:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

השבוע הושקה התערוכה “מרי – דיוקן של מנהיגות בישראל”, המספרת את סיפור תרומתם של מנהיגים ממוצא אתיופי למאמץ הרוחני, החברתי והפוליטי של מדינת ישראל.
התערוכה, המוצגת בקומת ה-500 בבניין הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, היא תוצר של פרויקט מחקר משותף של ד”ר שלי אינגדאו, מנהלת המעבדה לחקר הגירה חוסן ומגדר מבית הספר לעבודה סוציאלית, הצלם גדעון אגז’ה והסטודנטים והסטודנטיות של המעבדה. אצר את התערוכה פרופ’ אסי משולם מהחוג לאמנות יצירה, אוצר האוניברסיטה.
באמצעות תמונות דיוקן ותמונות מתוך אירועים בשטח, מספרת התערוכה את סיפורם/ן של מנהיגים ומנהיגות ממוצא אתיופי, צעירים/ות ומבוגרים/ות, מהעבר ומהווה, כאלה שצמחו מהמסע מאתיופיה לישראל, אסירי ציון, מובילי דרך, מנהיגים/ות רוחניים, מנהיגים/ות בצה”ל ומנהיגים/ות שצמחו מהמחאות.
במהלך האירוע, בו השתתפו התורמים חיה ודדי פרלמוטר ונציגי קרן שותפות חיפה-בוסטון, חולקו תעודות הערכה לכל המנהיגים והמנהיגות שלקחו חלק בתערוכה, ותעודת הצטיינות יוצאת דופן ופרס גיבורת העורף לגב’ פרנוס טרקיי סלמסה, אימו של יוסף סלמסה ז”ל. בנוסף, גם הסטודנטים והסטודנטיות שלקחו חלק בתערוכה ובמחקר זכו לתעודות הערכה, ובראשן, הדוקטורנטית מוריה טדלה, שגם הנחתה את האירוע, וזכתה לתעודת הצטיינות על הצעת המחקר שלה.

התערוכה "מרי – דיוקן של מנהיגות בישראל" - תוצר של פרויקט מחקר משותף של ד"ר שלי אינגדאו ושותפים