שבוע של עשייה ושיתופי פעולה חשובים במרכז הקליני הבין־תחומי

שיתוף:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

במרכז הקליני האוניברסיטאי הבין־תחומי התקיים שבוע עשיר בעשייה מקצועית ובשיתופי פעולה עם אגף השיקום של משרד הביטחון.

‘יום סידורים’ – כנס ייעודי לפצועי מלחמת ‘חרבות ברזל’ מטעם אגף השיקום. במסגרת הכנס הרצתה ד”ר קרן אור חן, ראש המרכז הקליני, על שינה במצבי לחץ ומשבר. מר עופר קסטל, מנהל המכון לפסיכותרפיה, סקר את מעטפת השירותים הרגשיים והטיפוליים הניתנים במרכז הקליני..

נוסף על כך אירח המרכז כנס מקצועי ומרגש של למעלה ממאתיים מטפלות ומטפלים וספקי שירות של אגף השיקום. הכנס נפתח בהרצאתה של ד”ר קרן אור חן ‘מחושך לאור: כיצד ניתן להפוך שבר אישי לצמיחה ותקווה’. עם משתתפי הכנס נמנו גם מטפלות ומטפלים מהמכון לפסיכותרפיה של המרכז הקליני.

אנו גאים על הבחירה באוניברסיטה כשותפה לדרך של משרד הביטחון במתן מענים שיקומיים מקיפים לזכאים, וממשיכים לרקום יוזמות משותפות נוספות. 

הקהל בשבוע של עשייה ושיתופי פעולה חשובים במרכז הקליני הבין־תחומי