מוריה פרל רוזנברג

מוריה פרל רוזנברג
מוריה פרל רוזנברג
מוסמכת בדרמה תרפיה בביה"ס

נעים להכיר. אני מוריה פרל רוזנברג, פסיכותרפיסטית בשילוב אמנויות. מטפלת בילדים, בוגרים ומבוגרים. הטיפול בקליניקה שלי הוא השלכתי ודינאמי ומתבצע באופן מילולי ובלתי מילולי. הטיפול ממוקד הורה – ילד (דיאדי) בגיל הרך או פרטני בגילאים מבוגרים יותר. כמו כן מטפלת בהורות על ידי הדרכות הורים רצופות ועקביות ששמות במרכז את כל התמות שמעסיקות את בני הבית על מנת לקדם שלווה, תקשורת פתוחה ויחסים טובים וקרובים.
בעלת ניסיון של למעלה מ-15 שנה בטיפול. בשנים האחרונות עובדת גם בטיפול עם חיילים ובוגרים ומדריכה מטפלים בעלי תואר שני בטיפול באמצעות אמנויות.

ה"אני מאמין" שלי:
בראייתי המקצועית טיפול הוא מסע משותף של קשר מטופל- מטפל שבסופו המטופל יוכל להכיר את עצמו טוב יותר. המסע מקבל משמעות ונוחל הצלחה כאשר קיימת מסירות ומחויבות הדדית של שני הצדדים לתהליך ולשלביו השונים וכאשר יש כימיה ומוטיבציה לקשר. מטרת העל של הטיפול הרגשי היא לאפשר לבני אדם להגיע למיטבם.

הכשרתי ולימודיי נעשו באונ' חיפה – תואר ראשון, שני ולימודי המשך כמדריכה של מטפלים בשילוב אמנויות.

למדתי וסיימתי תואר שני (M.A) בדרמה תרפיה, ביה"ס לטיפול באמצעות אומנויות, אונ' חיפה כולל הכשרה מעשית מתקדמת בדרמה תרפיה. כמו כן תואר ראשון (B.A) בתיאטרון חברתי – קהילתי – טיפולי. לימודי תיאטרון ופסיכולוגיה. בעלת הכשרה להנחיית קבוצות. קבלת הצטיינות דיקן בפקולטה למדעי הרוח.

אוניברסיטת חיפה (ובמיוחד בית הספר לטיפול באמנויות) ידועה בגישה שמחברת בין הפסיכולוגיה הקלאסית לבין כלים הבעתיים ויצירתיים, ובין מחקר אקדמי קפדני לפרקטיקה.

לימודיי באונ' היו משמעותיים, העשירו את ארגז הכלים המקצועי והאנושי שלי וחידדו אצלי את הרגישות לניואנסים תרבותיים. אני יודע/ת לגשת למטופלים מרקעים מגוונים ללא שיפוטיות, ולהתאים את שפת הטיפול לעולם הפנימי שלהם.