החוג למדעי הדימות הרפואי

ההרשמה לחוג לשנת הלימודים תשפ"ה תפתח בתאריך 11.2.2024

אוניברסיטת חיפה ממשיכה להראות לכם/ן את הרצאות הפיץ' הקצרות של נבחרת השגרירים והשגרירות

היום אנחנו עם ד"ר שירה רוטמן מהחוג למדעי הדימות הרפואי, ראש המעבדה לחישוביות בדימות רפואי: "המחקר במעבדה עוסק בשיטות חישוביות מתקדמות מתחומי הראייה הממוחשבת, למידת מכונה ולמידה עמוקה, אשר משמשות באנליזה של תמונות רפואיות לשם דיאגנוסטיקה. הדגש המחקרי שלנו הוא בפיתוח אלגוריתמים ובחינת אמינותם ודיוקם ליישומים רפואיים שונים, וכן בחקר ביצועים והערכת סיכונים בתנאי אי-וודאות הקשורים בסביבות קליניות משתנות. תכנית השגרירים פתחה בפניי ערוצים להנגשת המחקר שלנו לקהל הרחב ולעמיתי באוניברסיטה וליצירת שיתופי פעולה, וכן העניקה לי את הזכות להיות שותפה לפעילות החשובה של ביסוס ופיתוח האוניברסיטה בארץ ובעולם".

לצפייה בהרצאת הפיץ' של ד"ר רוטמן לחצו על הקישור

הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות שמחה לברך על כניסתו לתוקף של החוק המעניק מעמד פורמלי למקצוע ה"דימותן הרפואי" - וזאת במסגרת תיקון חוק מקצועות הבריאות.
ברכות חמות לפרופ' אפרת דגן ולכל הסגל והסטודנטים בחוג למדעי הדימות הרפואי

מאחלים לכם הצלחה והמשך עשייה פורייה