החוג לריפוי בעיסוק קיבל תרומה של 3 מלגות לימוד לתלמידי תואר שני מ: The Ian Karten Charitable Foundation

הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות שמחה לברך את החוג לריפוי בעיסוק, על קבלת תרומה של 3 מלגות לימוד לתלמידי תואר שני בסך כולל של 12,000 פאונד בריטי, מ: The Ian Karten Charitable Foundation לקידום מחקרים בתחום המוגבלות.
בתודה ללשכת הנשיא ולמר מרקוס ריס-רוברטס (ראש אגודת הידידים UoH – UK), וכן לס. הדיקן למחקר, פרופ' אפרת שדמי, על פעילותם המוצלחת לקידום קבלת תרומה זו.

נעה זינגר - “The Relationship Between Non-Suicidal Self Injury (NSSI) Behaviors to Pain and Sensory Measures in Autistic Young Adults”
מנחה: "פרופ’ עינת גל

דיאנא אסעד - “Development of theHuman-Animal Activity Questionnaire (HAAQ) for evaluating activities with animals among adults living in the community: Reliability and validity testing”
מנחה: "ד”ר נאור דמטר ופרופ' בתיה אנגל-יגר

ריהאם אמארה - “הבדלים בלמידת מטלות מוטוריות בעת שימוש באסטרטגית מיקוד קשב חיצוני לעומת פנימי בקרב ילדים עם אוטיזם “
מנחה: ד"ר גלית יוגב זליגמן וד"ר לירון לאמאש

איחולי הצלחה והמשך עשייה פורייה!

פרופ' ישראל (איסי) דורון
דיקן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות