זכיה במענק מחקר בינלאומי בין אוניברסיטת לה-טרוב, מלבורן, אוסטרליה ואוניברסיטת חיפה

אני שמח לברך את
פרופ' עינת גל ופרופ' נעמי שרויאר, מהחוג לריפוי בעיסוק
ד"ר כרמית-נעה שפיגלמן, מהחוג לבריאות נפש קהילתית,
ופרופ' שרון שניטמן, מבית הספר לבריאות הציבור

על זכייתן במענק מחקר לשיתוף פעולה מחקרי בינלאומי בין אוניברסיטת La Trobe שבמלבורן אוסטרליה, ובין אוניברסיטת חיפה, הכולל ביצוע 3 פרוייקטי מחקר שונים, לשנה אחת, ובסכום כולל של 250,000$ דולר אוסטרלי.

שלושת הפרוייקטים המחקריים כוללים מחקרים בחזית המדע בתחומים של: אינטליגנציה מלאכותית (AI) והשימוש במדיה חברתית בהקשר של צריכת אלכוהול; היבטים תרבותיים של דינמיקה משפחתית במשפחות מזדקנות עם מוגבלות התפתחותית; התגברות על חסמים חברתיים בתחום התעסוקה לאנשים על הספקטרום האוטיסטי.

מדובר למעשה על זכיה במענק מחקר חשוב, במסגרת הליך תחרותי במימון ממשלת מחוז ויקטוריה שבאוסטרליה, לקידום שיתוף פעולה בינלאומי אסטרטגי בין אוניברסיטאות אוסטרליות במחוז ויקטוריה, ואוניברסיטאות ברחבי העולם (פרוייקט המכונה: Study Melbourne Research Partnerships – SMRP, שבמסגרתו משקיעה ממשלת ויקטוריה סכום כולל של 3.6 מיליון דולר אוסטרלי בסה"כ).

אני מאחל לכן הצלחה והמשך עשייה פורייה
פרופ' ישראל (איסי) דורון