מידע לסטודנטים – תואר שני – מנחי תזה ותחומי מחקר – החוג להפרעות בתקשורת
עבודת תזה הינה עבודת מחקר שיש בה תרומה לקידום תחום הידע במסגרתו נערכה. עבודת תזה בחוג להפרעות בתקשורת בחיפה מתנהלת במסגרת של גישות מחקריות שונות ומגוונות תוך הנחיה אישית על ידי אחד מחברי הסגל בחוג.
מעבר לשנה שנייה במסלול מחקרי מותנה בחתימת טופס התקשרות עם מנחה מבין מרצי החוג המורשים להנחות עבודת תזה עד סוף הסמסטר השני של השנה הראשונה.
מציאת מנחה לתזה היא באחריות הסטודנט/ית, ואנו מעודדים אתכן/ם להתחיל בתהליך החיפוש מוקדם ככל הניתן על מנת לעמוד בלוח הזמנים. יש למצוא מנחה העומד בקריטריונים האוניברסיטאיים להנחיה (מתוך סגל החוג במסלול בכיר).
כדי להכיר את המנחים/ות ניתן להשתמש באתר החוג, אתרי המעבדות ומקורות אחרים וכן לקרוא מאמרים של החוקרים/ות, לשוחח עם סטודנטים ובוגרי התכנית, לבקר במעבדות ולקבוע פגישות אישיות.
לרשימת סגל החוג הבכיר לחצו כאן
לאתרי המעבדות:
