טקס האוניברסיטאי לסטודנטים המצטיינים בתואר הראשון

הטקס האוניברסיטאי לסטודנטים המצטיינים בתואר הראשון התקיים ב-18.6.18

אנו גאים ומברכים את מצטייני הפקולטה על הישגיהם המרשימים :

• ארגמן שי מביה"ס לעבודה סוציאלית
  • אבו האני קריסטינא מהחוג לסיעוד
  • עזוז דוד מהחוג לפיזיותרפיה
  • דנינו סתו מהחוג לריפוי בעיסוק
  • ובשאראת דאנא מהחוג להפרעות בתקשורת שנבחרה למצטיינת הרקטור !!

מדבריה של דאנא הנפלאה שנשאה נאום מרגש בשם המצטיינים:

"ברגע מיוחד ומרגש זה, יש לציין את אלו שהובילו אותנו לאורך הדרך- אלה שהעניקו מחכמתם ומזמנם, אלה שיצרו עבורנו תוך מחשבה רבה שביל זהב בו לאט לאט אספנו פֵרחי תבונה- תבונה מקצועית ותבונה אנושית. לכבוד הרקטור, אנשי המנהל, ראשי החוגים והפקולטות השונות, הסגל האקדמי והמזכירויות. זה הרגע שלכם בדיוק כמו שהוא שלנו, שהרי אילולא התוויתם את צעדינו, לא היינו מי שהננו כיום, וזה בדיוק הרגע אליו מתכנסים כל המאמצים שלכם. כל אחת ואחד מכם תרם לנו שק של חוויות, כישורים, ידע, מחשבות, ספקות, עוז וצמא לשנות את העולם. לכן, תחושת הוקרה אנו מקדישים לכם. תודה על החממה הלימודית המופלאה שלה זכינו, שעודדה אותנו תמיד למצוינות אקדמית. תודה לאנשי המנהלה על המעטפת הנוחה, המאפשרת התרכזות והשקעת מאמצינו בלימודים. תודה לסגל ההוראה על חוויית לימוד משמעותית שאפשרה לנו לצמוח ולגדול.

תודה שהענקתם לנו ידע ואולי אף יותר מכך, הענקתם את היכולת ללמוד באופן עצמאי, לרצות ולשאוף תמיד למצוינות. אנו מודים על השנים הטובות, על החוויה שלא תישכח של לימוד ומחקר, על הקניית כלים מקצועיים ויותר מכל על הדרך! תודה שזרעתם בנו זרעי ידע, ושהפכתם אותנו לסטודנטים שאפתניים ולבוגרים מצטיינים -אנו פרי עמלינו ופרי עמלכם."

לנאום המלא