הודעות

טקס האוניברסיטאי לסטודנטים המצטיינים בתואר הראשון

הטקס האוניברסיטאי לסטודנטים המצטיינים בתואר הראשון התקיים ב-18.6.18

אנו גאים ומברכים את מצטייני הפקולטה על הישגיהם המרשימים :

• ארגמן שי מביה"ס לעבודה סוציאלית
  • אבו האני קריסטינא מהחוג לסיעוד
  • עזוז דוד מהחוג לפיזיותרפיה
  • דנינו סתו מהחוג לריפוי בעיסוק
  • ובשאראת דאנא מהחוג להפרעות בתקשורת שנבחרה למצטיינת הרקטור !!

מדבריה של דאנא הנפלאה שנשאה נאום מרגש בשם המצטיינים:

"ברגע מיוחד ומרגש זה, יש לציין את אלו שהובילו אותנו לאורך הדרך- אלה שהעניקו מחכמתם ומזמנם, אלה שיצרו עבורנו תוך מחשבה רבה שביל זהב בו לאט לאט אספנו פֵרחי תבונה- תבונה מקצועית ותבונה אנושית. לכבוד הרקטור, אנשי המנהל, ראשי החוגים והפקולטות השונות, הסגל האקדמי והמזכירויות. זה הרגע שלכם בדיוק כמו שהוא שלנו, שהרי אילולא התוויתם את צעדינו, לא היינו מי שהננו כיום, וזה בדיוק הרגע אליו מתכנסים כל המאמצים שלכם. כל אחת ואחד מכם תרם לנו שק של חוויות, כישורים, ידע, מחשבות, ספקות, עוז וצמא לשנות את העולם. לכן, תחושת הוקרה אנו מקדישים לכם. תודה על החממה הלימודית המופלאה שלה זכינו, שעודדה אותנו תמיד למצוינות אקדמית. תודה לאנשי המנהלה על המעטפת הנוחה, המאפשרת התרכזות והשקעת מאמצינו בלימודים. תודה לסגל ההוראה על חוויית לימוד משמעותית שאפשרה לנו לצמוח ולגדול.

תודה שהענקתם לנו ידע ואולי אף יותר מכך, הענקתם את היכולת ללמוד באופן עצמאי, לרצות ולשאוף תמיד למצוינות. אנו מודים על השנים הטובות, על החוויה שלא תישכח של לימוד ומחקר, על הקניית כלים מקצועיים ויותר מכל על הדרך! תודה שזרעתם בנו זרעי ידע, ושהפכתם אותנו לסטודנטים שאפתניים ולבוגרים מצטיינים -אנו פרי עמלינו ופרי עמלכם."

לנאום המלא

ערב לכבוד בוגרות תכנית הדוקטורט של החוג לריפוי בעיסוק

ביום חמישי 7.6 התקיים ערב לכבוד בוגרות תכנית הדוקטורט של החוג לריפוי בעיסוק לשנת הלימודים תשע"ח, במסגרתו הוצגו מחקרי הדוקטורט שלהן מול קהל סגל החוג, סטודנטים ובני משפחות נרגשים. כיבדו את האירוע בנוכחותם: דיקן הרשות ללימודים מתקדמים פרופ' לילי אורלנד-ברק, דיקן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות פרופ' פייסל עזאיזה וד"ר דליה זק"ש, מחברות הסגל הבכיר בחוג, אשר הרצתה בנושא: "התפתחות מקצוע הריפוי בעיסוק לאורך השנים".

תמונות מהיום הפתוח 31.5.18

תמונות מהיום הפתוח

תודה למי שהגיע ולקח חלק ביום הפתוח באוניברסיטת חיפה !

ההרשמה עדיין פתוחה בחלק מהחוגים – מהרו להירשם!

יום העיון לזכרה של פרופ' עירית מאיר

יום עיון לזכרה של פרופ' עירית מאיר

החוג ללשון עברית קיים היום, יום ב' ה- 14 במאי, יום עיון לזכרה של פרופ' עירית מאיר שהלכה לעולמה לפני כחודשיים לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן. קולגות מהחוג ללשון עברית ומהחוג להפרעות בתקשורת כמו גם מאוניברסיטאות אחרות ברחבי הארץ התכנסו יחד עם תלמידיה, חבריה ובני משפחתה של פרופ' מאיר ליום של הרצאות לכבודה, כמי שהייתה אחת מחברות הסגל הבולטות והאהובות באוניברסיטת חיפה ובתחום הבלשנות בארץ. מגוון ההרצאות שנכללו ביום העיון משקפות את רוחב יריעתה של פרופ' מאיר ואת עשייתה הבולטת בתחומים השונים של הבלשנות העברית ושל הבלשנות של שפות הסימנים. החוג להפרעות בתקשורת והפקולטה למדעי הרווחה והבריאות כואבים את הליכתה של פרופ' עירית מאיר מאיתנו בטרם עת.

קישור לתמונות מהאירוע