לפני כשבועיים התקיים במרכז לרפואה יועצת במגדלי נצרת מפגש הכרות לבניית תכנית לשיתוף פעולה בין הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות ומחוז צפון של שרותי בריאות כללית. מטעם האוניברסיטה השתתפו דיקן הפקולטה פרופ' פייסל עזאיזה וראשי החוגים - ראש ביה"ס לעבודה סוציאלית פרופ' מירי כהן, ראש החוג להפרעות בתקשורת ד"ר ברכה ניר, ראש החוג לסיעוד פרופ' ענת דרך זהבי, ראש החוג לפיזיותרפיה פרופ' אלי כרמלי וראש החוג לריפוי בעיסוק ד"ר נעמי שרויאר. מטעם מחוז הצפון השתתפה המנהלת הרפואית ד"ר אפרת בר לב  וד"ר עאוני יוסף, מנהל המרכז לרפואה יועצת במגדלי נצרת עם הצוות המוביל. פרופ' עזאיזה דיבר על חשיבות שיתופי הפעולה הפוטנציאליים בין האוניברסיטה לבין כללית – הן מבחינה מחקרית והן בין הצוות האקדמי לבין צוות הרופאים והעובדים המקצועיים. כמו כן ביקש להגביר את שיתוף הפעולה בנושא הכשרת סטודנטים של הפקולטה במתקני השירותים השונים של המחוז כפי שסקרה אותם ד"ר אפרת בר לב וזאת כדי להכשיר את העובדים העתידיים הטובים ביותר.