ברכות לאורחי פרויקט אירסמוס

החוג להפרעות בתקשורת באוניברסיטת חיפה נבחר להשתתף בתכנית מטעם האיחוד האירופי  (Erasmus) שמטרתה לקדם את ההשכלה הגבוהה בארצות האיחוד האירופי ובמדינות להן קשרים אקדמיים עם ארצות מהאיחוד.

באופן ספציפי מדובר בפרויקט המיועד לסייע לאוניברסיטת Ilia בטבליסי, גיאורגיה, להקים תכנית הכשרה אקדמית וקלינית בתחום הפרעות בתקשורת.

המדינות השותפות בפרויקט הן:

גיאורגיה (המדינה המובילה), פורטוגל, הולנד, בוסניה-הרצגובינה וקרואטיה.

במסגרת הפרויקט נערכים ביקורים הדדיים באוניברסיטאות במדינות המשתתפות בפרויקט בהם לומדים נושאים שונים מתחום הפרעות בתקשורת.

הנושאים שיעלו בביקור בארץ שהחל היום – 12.2.2018 -

שימוש בטכנולוגיות מתקדמות בהכשרת סטודנטים להפרעות בתקשורת ובטיפול בילדים עם לקויות שפה ותקשורת.

בתמונה המצורפת נמצאת פרופ' רחל יפעת מהחוג להפרעות בתקשורת, אחת המובילות של הפרויקט, לידה פרופ' פייסל עזאיזה דיקן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות

ושאר הנציגים שהגיעו מהאוניברסיטאות השונות מחו"ל, גיאורגיה (המדינה המובילה), פורטוגל, הולנד, בוסניה-הרצגובינה וקרואטיה,

כמו כן נציגות ממכללת גורדון ומכלל קרית אונו.

ABC 0714