פרופ' פייסל עזאיזה חזר מביקור באוניברסיטת Hong Kong Polytech

פרופ' פייסל עזאיזה, דיקן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, חזר לאחרונה מביקור באוניברסיטת Hong Kong Polytech, מפורום נשיאים של 14 אוניברסיטאות נבחרות בעולם שדנו בנושא: "כוחם של האוניברסיטאות להשפיע על העתיד". אחד הנושאים היה אחריות האקדמיה כלפי החברה, בו פרופ' עזאיזה הציג את מה שנעשה בארץ בתחום זה והזמין את הפורום המכובד לכנס השנתי של הרשת הבינלאומית לאחריות חברתית באקדמיה (University Social Responsibility Network) שייערך באוניברסיטה בדצמבר הקרוב. בין האוניברסיטאות שנמצאים בפורום וישתתפו בכנס הן: Tufts University, Washington University in St. Louis, Clare Hall University of Cambridge, The University 0f Manchester, Peking University, The Hong Kong Polytechnic University. כמו כן, השתתף פרופ' עזאיזה בטקס חלוקת פרס Yidan Prize Summit 2017 שמארגנת קרן Yidan.